Årets Frivilligpris 2023

I denne sæson har vi fra Gymnastik afdelingen indstillet to af vores trænere til SIF ́s frivilligpris. Indstillingerne er vist nedenunder, og begge trænere blev tildelt Sabro IF ́s Frivilligpris. Stort Tillykke til de to trænere. Det er godt gået og fuldt fortjent!


Jane Herdel: Gymnastik ønsker at indstille Jane Herdel til Årets Frivilligpris. Jane har været en aktiv del af Sabro IF i rigtig mange år; som børnetræner, springgymnastik-træner, voksentræner samt bestyrelsesmedlem i flere bestyrelser. Jane har en virkelig bred palette og et godt fundament med sin utroligt store viden og kunnen indenfor flere idrætsgrene, hvor Fitness og gymnastik syntes at have været fokuspunkt. For tiden er Jane træner for Puls&Styrke m/k i gymnastikafdelingen, og Jane beskriver selv sit hold som ”Janes blandede bolsjer”, hvor en time aldrig ligner den næste. Det er altid god, solid træning krydret med godt humør.


Heidi Bjerregaard: Gymnastik ønsker at indstille Heidi Bjerregaard til Årets Frivilligpris. Heidi har været en del af Sabro IF gymnastikafdeling i mere end 10 år. I alle årene har Heidi haft pilates træning og gennem de sidste år Power Pilates, som er gået hen og blevet en uundværlig del af træningen i Sabros IF ́s gymnastik afdeling. Heidi er utrolig dygtig til sin træning og til at formidle den til de udøvende på holdet. Derudover har Heidi en rigtig god og personlig tilgang til sit hold, hvor alle kender hinanden med navn. Heidi forstår, at det er vigtigt, man hygger sig på holdet, så det både er god træning, men i grunden også en rar ”kom-sammen”, hvor man får hilst og hygget sig sammen.